0

Onvergetelijke avonturen in Europa

NoSun.nl is de reisorganisator bij uitstek voor avontuurlijke en actieve groepsreizen binnen Europa. De reisorganisator werd al meermaals beloond voor het goede werk en ontving al twee maal de publieksprijs voor “Beste Aanbieder Actief en Avontuurlijk”. Dat betekent dat reeds duizenden avonturiers een reis boekten via deze website en daar zeer tevreden over waren.

Het assortiment aan groepsreizen is zeer uitgebreid en bevat voor ieder wat wils. Zo kan je met noSun.nl naar iedere uithoek van Europa om er een actieve en ontspannende vakantie te beleven. Da activiteiten gaan van wandelen en fietsen, tot wildwater-raften en canyoning. Het avontuur wordt afgewisseld met vrije dagen en relaxdagen. Bij het boeken van een vakantie hoef je je nergens zorgen om te maken, want alles is voor je geregeld, van vliegtickets en transport tot overnachtingen en uitstappen. Zo kan je er even zorgeloos tussenuit.

De groepsreizen worden altijd georganiseerd met kleine groepen, zodat de reizen gezellig en intiem blijven. Ook de reisleiding van noSun.nl is uitvoerig getest en goedgekeurd. Het zijn stuk voor stuk gedreven reizigers met een passie voor avontuur. De begeleiders scoren heel goed bij de reizigers en krijgen een duidelijk positieve beoordeling van de klanten. Een reisje boeken bij deze reisorganisatie is dus een garantie voor succes.

administratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *