0

Nosun maakt jouw singlereis tot een succes!

Je bent single en je wil er eens op uit trekken, maar je vindt niet direct een vriend of vriendin die mee kan of wil? Ga dan niet tegen je zin op je eentje op stap maar kijk eens bij de groepsreizen van www.nosun.nl. Op www.nosun.nl vind je reizen doorheen gans Europe: van Noord naar Zuid en van Oost naar West.

Nosun heeft geen specifieke singlereizen maar biedt super leuke groepsreizen aan. Het verbaast je misschien, maar de meerderheid van de deelnemers zijn singles. De groepen zijn dus een gezonde mengeling van koppels en singles. Dit maakt de sfeer heel anders dan bij een pure singlereis.

Je komt in een groep terecht van gelijkgestemde mensen: avontuurlijk, kunstzinnig, op zoek naar rust of net heel actief. Vanaf de eerste dag voel je je thuis en vergeet je als het ware dat je als single reist. Je reist met een ervaren en gepassioneerde reisleider die ervoor zorgt dat de vakantie geslaagd is voor iedereen uit zijn groep. Daar gaat hij voor.

Bij de reizen van Nosun heb je alle voordelen van een singlereis: de sfeer is los, je hebt vaak inspraak in het verloop van de reis en je bepaalt zelf hoeveel contact je wil met anderen. Anderzijds sta je er niet alleen voor, je hebt de steun en de sfeer van de groep en de reisleider staat altijd ter beschikking. Ideaal toch voor singles?

administratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *